Back to top

Sala Josep Laporte, nou espai escènic del Teatre Fortuny

L'objectiu és que l'espai sigui versàtil i es pugui utilitzar per a tota mena d'actes de petit format. La Sala s'estrenarà el 31 de març amb una exposició que donarà pas a tot un cicle inaugural que s'allargarà fins al mes de maig.

Música o teatre de petit format, tallers, conferències inclús exposicions. Aquestes són el tipus de propostes que acollirà la Sala Josep Laporte, un nou espai escènic del Teatre Fortuny. Ubicada a l'antic bar del teatre, la nova sala és versàtil amb múltiples opcions a l'hora d'utilitzar com a espai escènic o cultural.

El 31 de març es dona el tret de sortida a la programació inaugural de la nova sala. D'aquesta manera, l'espai acollirà inicialment 7 propostes on destaca l'espectacle Ma Solitud amb Guillem Albà, Les aventures de Matito per al públic familiar, o un concert de Joan Masdéu, entre d'altres. La recaptació de les entrades d'aquesta primera programació inaugural aniran destinats a entitats benèfiques.

Sala Josep Laporte

L'objectiu és que la nova sala Josep Laporte, anomenada així en honor al primer president del consorci del Teatre Fortuny, tingui una programació estable paral·lela a la del mateix teatre.

Paraules clau:

Notícies relacionades