Back to top

S'allarga la restricció d'aigua als ingressats de l'Hospital Sant Joan de Reus

Fa unes setmanes ja van anunciar vint dies de tancament d'aixetes perquè s'havien detectat resultats alterats en un control rutinari de l'aigua corrent.

L'Hospital Sant Joan de Reus ja fa dos mesos que ha restringit l'ús de l'aigua als seus usuaris per la presència d'una substància alterada al circuit d'aigua. Ara, però, des del centre hospitalari han allargat aquest tall, almenys un mes més. La restricció és de caràcter preventiu.

Segons apunta el Diari de Tarragona, des del centre hospitalari estan adaptant algunes habitacions en cada planta per assegurar que els pacients puguin dutxar-se. Un fet que en les darreres setmanes havia estat motiu de queixa per part dels usuaris. De fet, el personal de l'Hospital ha facilitat tovalloletes humides per a mantenir la higiene entre els ingressats. A més, també s'estan renovant els airejadors de les aixetes de totes les instal·lacions. 
 
L'Hospital està duent a terme els tractaments químics de xoc amb clor per a poder recuperar els nivells d'aigua adequats, tal com marca el protocol. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades