Back to top

El Saló de la Moto constata la remuntada del sector

Tanca amb gran afluència de visitants la 14a edició del Saló de la Moto, una fira que els darrers dos anys no s'ha pogut celebrar per la pandèmia.

Les ganes de fira i de motos s'han pogut viure aquest cap de setmana a firaReus, amb motiu del Saló de la Moto. En aquesta ocasió hi han estat presents 18 expositors de concessionaris oficials de la demarcació de Tarragona amb més de 50 marques representades. En total s'han ofert 11.000 metres quadrats de fira, amb un espai de motos d'ocasió, un parc infantil de trànsit amb bicicletes, i una zona d'aparcament per als vehicles de dues rodes.

Satisfacció a mitges del sector de la bicicleta i patinets elèctrics

Enguany, a diferència d'altres edicions, l'entrada ha estat gratuïta. Però el Saló ha aportat altres novetats destacades, com el fet que s'hi han ofert bicicletes i patinets elèctrics. Un cop acabada la fira, des del sector valoren positivament l'aposta però creuen que s'hauria de replantejar, i donar al saló un enfocament més de vehicle urbà o destacant el tema elèctric, perquè sinó, asseguren "la gent ve a buscar motos, i no bicicletes o patinets", afirma la representant de la botiga Silver Bikes de Reus, Tatiana Izquierdo.

Paraules clau:

Notícies relacionades