Back to top

El Saló de la Moto incrementa el nombre d'expositors

Els amants de les motos tenen una cita aquest cap de setmana. La Fira Reus celebrarà la dotzena edició del Saló de la Moto. Ocuparà més de 5000 m2 d'exposició i venda i presentacions de nous models. Enguany el certamen reunirà 25 expositors sis mes que en la passada edició.
Presentació del Saló de la Moto amb el regidor Marc Arza i el membre del Comitè Executiu de FiraReus

La Fira Reus acollirà per 12é any consecutiu el Saló de la Moto que se celebrarà aquest cap de setmana. Obrirà portes el divendres a la tarda i s'allargarà fins el proper diumenge. Enguany hi haurà 25 expositors, sis més que l'any passat hi haurà 500 motos exposades. En aquesta edició el públic podrà conèixer les novetats de marques com Norton i Benelli i descobrir les tendències d'aquesta temporada en el sector. Enguany també hi haurà una exposició de sidecars. Durant l'èxit de les últimes edicions, el Saló dedicarà una zona al mercat d'ocasió.

Per la seva part el membre del Comitè Executiu de FiraReus, Xavier Colom ha destacat que "en els darrers anys ha anat pujant la seva demanda i econòmicament és molt avantatjós pels que no puguin comprar-ne una de nova".Entre les activitats més destacades hi ha la concentració de la Custom Sunday que arriba a la seva 28a edició.

Després de 12 anys el Saló de la Moto s'ha consolidat com una fira de referència a la demarcació.El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza ha assegurat que "ara torna a créixer la moto d'afició i creixem en m2 entre un 15 i un 20%".L'horari d'aquesta edició s'amplia fins a les nou del vespre i el preu de l'entrada és de 5 euros i de 4 euros amb el Carnet Jove.