Back to top

Salou aposta per uns pressupostos de millora per la via pública

L'Ajuntament de Salou destinarà 52 milions d'euros per l'exercici del 2022, un 12% més respecte a l'actual

52 milions d'euros, aquest és el pressupost que l'Ajuntament de Salou destinarà per a l'exercici del 2022. Uns comptes destinats a la reactivació econòmica del municipi i que també busquen respondre a l'emergència social actual. Però el major gruix del pressupost està destinat a les millores en la via pública en 7 zones de Salou que inclouen la remodelació d'11 places del municipi, millores en les voreres i l'asfalt, un desplegament més extens de la xarxa ciclable i la creació de dos pàrquings dissuasoris als afores de la ciutat que afavorirà el moviment a peu pel centre, repercutint així directament amb el comerç local. 

Entre aquestes millores també es contempla la creació d'una pista coberta a l'escola Santa Maria del Mar, una millora dels equipaments del camí de Ronda i la creació d'un camp de futbol per contribuir així a l'esport base de la ciutat. 

salou

Aquests pressupostos no contemplen els fons Next Generation pels que el municipi opta per tal de modernitzar la destinació turística cap a un model més sostenible. Segons l'alcalde Pere Granados quan arribin els diners, si és que arriben, s'inclouran en els pressupostos, però de moment no es coneix cap resolució ni s'espera en les pròximes setmanes. 

A més, la proposta econòmica per aquest 2022 busca pal·liar les conseqüències directes que la pandèmia va causar en el turisme en deixar d'ingressar la taxa turística de l'any 2020. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Salou farà una aportació extraordinària de 200.000 euros al Patronat de turisme per contribuir a la reactivació d'un dels principals motors econòmics del municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades