Back to top

Salou demana al Govern claredat i concreció amb Hard Rock

Pere Granados considera una falta de respecte cap al territori i cap als inversors de Hard Rock que encara no hi hagi un calendari clar per l'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic i critica que vulguin fer servir el projecte com una qüestió partidista de cara a les municipals

La incertesa entorn el calendari d'aprovació del Pla Director Urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca comença a acabar la paciència dels representants polítics del territori i també, com vam explicar fa unes setmanes, dels mateixos inversors de Hard Rock que pretenen instal·lar-s'hi.

El PDU no va passar per la darrera Comissió d'Urbanisme de Tarragona de l'any i tampoc té un calendari previst per la seva aprovació definitiva. Una manca de concreció que ja ha provocat que Hard Rock hagi aturat les seves actuacions que haurien de permetre la seva arribada a la Costa Daurada.

Concreció i claredat

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha llençat aquest dilluns una crítica directa contra el govern de la Generalitat pel que considera una clara manca de voluntat política per impulsar definitivament el Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca.

El batlle considera una falta de respecte cap al territori i cap als inversors de Hard Rock que encara no hi hagi un calendari clar per l'aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic i critica que vulguin fer servir el projecte de Hard Rock com una qüestió partidista de cara a les eleccions municipals del pròxim mes de maig o com una opció més dins la negociació dels Pressupostos.

Des de la Cambra de Comerç de Reus també s'han pronunciat al respecte, demanant més celeritat a l'administració catalana, assegurant que el territori no es pot permetre perdre grans inversions per una excessiva lentitud en l'aprovació de modificacions urbanístiques d'aquest tipus.

Aquesta setmana, el Consorci Recreatiu i Turístic es reunirà d'urgència de forma telemàtica a petició del batlle de Salou, amb l'objectiu d'intentar aconseguir un calendari clar per a l'aprovació del PDU.

Paraules clau:

Notícies relacionades