Back to top

Salou es desmarca del conveni per a la promoció conjunta de la Costa Daurada

Per primer cop en dinou edicions, la capital de la Costa Daurada no ha participat en l'acord en matèria de promoció turística.

Aquest dimarts, ajuntaments, entitats locals i empresaris del territori han signat el conveni Corner, un acord que vol donar més reconeixement a la marca turística Costa Daurada. L'absència de Salou ha estat un dels fets més rellevants d'aquesta edició. I és que, el seu alcalde, Pere Granados, ha desestimat signar el conveni, ja que, segons explica, comporta el pagament de 6.000 € pel fet de formar part d’una llista de 10 municipis, i una empresa privada, com ha estat en el cas de FITUR .

Des del seu punt de vista, aquest conveni hauria d’estar conformat per tots els municipis del territori i de forma gratuïta. Granados creu que tothom hauria de poder oferir el seu producte en un estand conjunt i que aquells que vulguin tenir una presència més destacada, com és el cas de Salou, han de poder fer una inversió per aconseguir-ho, una acció que el conveni Corner no els permet, ara mateix.

A l'espera de formalitzar un conveni bilateral

Per aquesta raó, l'Ajuntament de Salou es troba a l’espera de formalitzar, amb el Patronat de Turisme Costa Daurada, un conveni bilateral que permeti, per una banda, que Salou tingui una presència més destacada a les fires de promoció més importants d’Europa i d’Espanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades