Back to top

Salou engega una nova campanya de bons de descompte

Es realitzarà del 7 de novembre al 7 de desembre i cada usuari podrà tenir un descompte d'un 30% amb un import de fins a 100 €

Salou engega una nova campanya de descomptes amb bons de compra, que s'allargarà del 7 de novembre al 7 de desembre. Ha acabat l'estiu, però encara no és Nadal. Es tracta d'una època d'impàs per als comerços, que tenen fins al 3 de novembre per adherir-se a aquesta nova edició, que té una partida pressupostària de 150.000 euros, amb un màxim de 1200 euros per establiment, que són 4.000 euros en vendes.
 
Cada usuari, a través d'una aplicació mòbil, podrà tenir un descompte d'un 30% en un import màxim de 100 euros. Si la compra és superior, el descompte només s'aplicarà fins als cent euros. I, també, es pot gastar aquest trenta per cent en diferents compres de menys valor, però el màxim per usuari continuarà sent de 30 euros. Un usuari que haurà d'estar empadronat a Salou o ser propietari d'un immoble en aquesta mateixa vila. S'espera que la campanya ajudi en el procés de desestacionalització de Salou que s'està duent a terme des de fa uns anys.

Èxits en edicions anteriors

Es tracta d'una campanya que el 2021, en les dues edicions, va aconseguir una participació de 6.167 ciutadans, amb un total de gairebé 5.300 operacions i un impacte de més de 325.000 euros en vendes, dels quals la meitat es va destinar a moda i complements i l'altra meitat a alimentació, restauració, òptica, electrodomèstics i jogueteria, entre altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades