Back to top

Salou i Tarragona acolliran el campionat d'Espanya de minibàsquet

A partir del dissabte 1 i fins al dimecres 5 d'abril, se celebrarà la 35a edició d'aquest certamen, que torna a Catalunya gairebé vint anys després.

San Fernando (Cadis) era la seu del campionat d'Espanya de minibàsquet de seleccions autonòmiques des de l'any 2005. Un certamen que enguany tornarà a Catalunya de la mà de Salou i Tarragona, que acolliran el torneig durant els primers cinc dies d'abril. Un total de 38 seleccions (19 de masculines i 19 de femenines) i més de 450 jugadors i jugadores d'onze i dotze anys voldran penjar-se la medalla d'or. 

El torneig, organitzat conjuntament entre els dos consistoris, la Federació Espanyola i la Catalana de bàsquet, es jugarà al Palau d'Esports de Catalunya de Tarragona i als pavellons de Ponent i Centre de Salou.

Cent anys del bàsquet català

Aquest serà un dels grans esdeveniments basquetbolístics que es faran al Camp en l'any del centenari del bàsquet català. Catalunya tornarà a ser la seu d'una competició que no es jugava en territori català des del 2004, quan Blanes i Lloret de Mar van acollir l'esdeveniment (1995-2004).

Catalunya, tant en categoria masculina com en la femenina, és una de les grans favorites per penjar-se la medalla d'or. L'any passat la selecció masculina va proclamar-se campiona després de guanyar Andalusia (79-96), mentre que el combinat femení va caure davant Madrid (82-73).

Paraules clau:

Notícies relacionades