Back to top

Salou referma a Madrid la seva aposta pel turisme esportiu

Gairebé una vintena de propostes farciran el 2023 de turisme esportiu a Salou

Salou ha aprofitat el context de FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, per presentar el seu calendari de turisme esportiu per aquest 2023. Ho ha fet en una presentació que ha servit de prèvia a la fira i que ha anat acompanyada d’un sopar de degustació a càrrec d’una setena de restauradors salouencs. 

Gairebé una vintena de propostes farciran el 2023 de turisme esportiu a Salou. Així ho ha anunciat el mateix alcalde del municipi, Pere Granados, juntament amb el gerent del patronat municipal de turisme de Salou, Marc Espasa, en un acte previ a la inauguració de FITUR, a Madrid. Tots dos han posat èmfasi en la importància d’aquest tipus de turisme per poder aconseguir el seu objectiu: la desestacionalització de la destinació. 

D’entre les propostes, destaquen el 7è Rally Catalunya Històric, el Gamerland Costa Daurada i iniciatives relacionades amb el futbol, com són el Mare Nostrum Cup o el Fam Trip Manchester City.  

Per la seva banda, el ministre de cultura i esports, Miquel Iceta, ha fet valdre la capacitat de reinventar-se amb què compta la destinació. 

Al llarg de l’esdeveniment també s’ha realçat el projecte de la Ciutat Esportiva, que ocuparia un total de 40 hectàrees i comptaria amb un estadi amb pista d’atletisme, un poliesportiu amb piscina olímpica i gimnàs i un edifici destinat a la medicina esportiva, entre altres. L’acte ha finalitzat amb un sopar de degustació encapçalat per restauradors amb seu a Salou. 

Paraules clau:

Notícies relacionades