Back to top

Un salt solidari per combatre l'esclerosi múltiple

Més de 600 piscines d'arreu de Catalunya s'ompliran el proper 14 de juliol en un gest solidari per celebrar la vint-i-sisena edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple. Reus comptarà amb quatre piscines que faran un salt a les 12 del migdia per donar suport a la causa.
26a edició del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

La solidaritat torna a fer acte de presència en la vint-i-sisena edició de Mulla't per l'esclerosi múltiple. Una campanya que creix any rere any i que en aquesta edició compta amb més de 600 piscines a nivell de Catalunya que el proper diumenge 14 de juliol faran un salt a les dotze del migdia per recolzar la causa. Una malaltia encara sense cura que afecta actualment a 11 mil persones a Catalunya, el 67% d'elles dones. Per això, la nova edició vol donar visibilitat aquells símptomes invisibles de la malaltia.

 Per a la recaptació de diners, la campanya posa a la venda camisetes, tovalloles i bosses amb el logotip del Mulla't que es podran trobar a les mateixes piscines. El Reus Deportiu, el Club Tenis Monterols, els Ploms i les piscines municipals hi participaran i se sumen a les 185 que ja s'han adherit a la demarcació.

Una campanya solidària que va arrelar al territori català amb una vintena de piscines participants i que ara ja arriba a les 600. L'acte central a la demarcació es farà al Club Gimnàstic de Tarragona.

Paraules clau: