Back to top

S'amplia la fibra òptica a la demarcació de Tarragona

Un fet que beneficiarà prop de 44.000 persones de municipis com Montbrió del Camp, l'Albiol, Arbolí o Riudecanyes i que preveu canalitzar 175 km de la demarcació.

La Diputació de Tarragona ja ha arrencat els treballs per millorar la xarxa viària local i facilitar així que la fibra òptica arribi a 41 municipis més de la demarcació com per exemple Montbrió del Camp, Riudecanyes, l'Albiol o Duesaigües. Un fet que beneficiarà prop de 44.000 persones i que compta amb un pressupost de 7,32 milions d'euros.

Unes obres que es preveu que estiguin enllestides a finals d'any i que consistiran en dues fases. Una primera que ja s'està executant i que permetrà canalitzar 175 km i una segona que canalitzarà 120 km més i que arribarà encara a més municipis.

Permetran desenvolupar més projectes

Aquestes obres també permetran desenvolupar els projectes "Carreteres més segures i sostenibles" aprofitant el pas de la fibra per col·locar sensors i obtenir informació a temps real per gestionar millor les carreteres i "Pobles vius i actius" que permetrà impulsar projectes d'escoles rurals en alguns municipis.

Paraules clau:

Notícies relacionades