Back to top

S'amplia l'aparcament gratuït al passeig de Misericòrdia amb motiu de la Festa Major

Enguany la limitació d'aparcament amb motiu de la Festa Major s'ha allargat de tres dies a dues setmanes

Després de la polèmica entre els veïns del voltant del passeig per no poder aparcar, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana ha ampliat les facilitats d'aparcament al voltant del passeig i el santuari de Misericòrdia amb motiu dels actes de la Festa Major que tenen lloc aquests dies en aquesta zona de la ciutat. La gratuïtat de les zones d'aparcament és vigent des d'avui, dimarts 21 de setembre, fins que acabin els actes programats.

La limitació de les places d'aparcament al mateix passeig de Misericòrdia, donada la restricció de l'accés en un espai on ha calgut limitar l'aforament dels actes programats a causa de les mesures sanitàries, ha motivat acords de l'Ajuntament amb empreses públiques i privades per posar a disposició de la ciutadania noves places d'aparcament gratuïtes durant aquests dies de festa major.

Acords amb supermercats per poder aparcar

Així, Reus Mobilitat i Serveis, ha fet gratuïta la zona blava d'aparcament situada al carrer de Miami. Així mateix, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb el supermercat Alcampo, situat al carrer de Llorenç Milans del Bosch, per obrir l'aparcament de la superfície al conjunt de la ciutadania i no únicament als clients.

L'Ajuntament manté obertes converses amb altres supermercats de la zona amb aparcament propi per a clients, per obrir-lo al conjunt de la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades