Back to top

Sánchez i Josemaría arrasen a Suècia

Tercer títol consecutiu del World Padel Tour pel binomi català-extremeny. Després de Màlaga i Cascais, Estocolm ha tornat a veure triomfar a Sánchez i Josemaría.

Diuen que no hi ha dues victòries sense una tercera, i Ariana Sánchez i Paula Josemaría s'ho van prendre al peu de la lletra. La segona parella del món només va necessitar 72 minuts per arrasar de manera solvent a les números u, Gemma Triay i Alejandra Salazar (1-6, 1-6), amb poc més de mitja hora per set. Va ser un partit on el resultat demostra la superioritat de Màgic Sánchez i Dinamita Josemaría, que van jugar un dels millors duels -si no el millor- des que van començar la seva aventura juntes l'any passat. La reusenca i la de Moraleja van jugar un partit pràcticament perfecte, amb pocs errors i aprofitant totes les oportunitats que van tenir per fer mal a Triay i Salazar. 

Tercer títol consecutiu

Abans de les vacances d'agost, Sánchez i Josemaría van aixecar l'Open de Màlaga, el quart títol de la temporada 2022. La setmana passada la victòria va arribar a Cascais, i amb el triomf a Estocolm, la reusenca i la de Moraleja sumen el sisè títol del curs. I no només això, sinó que han presentat una candidatura més que ferma per assolir la primera plaça del rànquing del World Padel Tour. 

El calendari no dona treva, i aquesta setmana el binomi vol sumar el setè títol de l'any -i el quart de consecutiu- al Màster de Madrid

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades