Back to top

Sánchez i Josemaría es queden a les portes del cinquè títol de l'any

Tot i emportar-se el primer set al tie break, Sánchez i Josemaría han caigut en la final de l'Open de Sardenya contra Gemma Triay i Alejandra Salazar (6-7, 6-3, 6-1).

La reusenca Ariana Sánchez i l'extremenya Paula Josemaría no han pogut sumar el cinquè títol de la temporada. En un partit on han anat de més a menys, el binomi ha començat emportant-se el primer set al tie break (6-7). A partir d'aquí, Triay i Salazar han pujat el llistó i s'han emportat el segon punt (6-3). La final de l'Open de Sardenya es decidiria al tercer i definitiu set, que ha estat clarament per Triay i Salazar (6-1).

Dos partits el dissabte

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Físicament no ha ajudat que Sánchez i Josemaría disputessin un tram del partit dels quarts de final el dissabte al matí, un duel que va començar divendres, però que es va ajornar per la pluja. Les inclemències meteorològiques va provocar que, en qüestió d'hores, la reusenca i l'extremenya disputessin el tram final dels quarts i les semifinals.

Malgrat la derrota, el binomi català-extremeny continua liderant la Race 2021. Sense pràcticament temps per descansar, la setmana vinent es disputarà el Màster de Barcelona.

Paraules clau:

Notícies relacionades