Back to top

Sánchez i Josemaría s'emporten l'Open de Madrid

La reusenca Ariana Sánchez i la seva companya Paula Josemaría s'han imposat en la final de l'Open de Madrid del World Padel Tour, el primer certamen de l'any. La parella ha superat per 3-6 i 4-6 a Bea González i Lucía Sainz.

La dupla màgic Sánchez i dinamita Josemaría avisen: són candidates a tots els títols que es disputin. Per si hi havia dubtes, la reusenca i la de Moraleja els han esvaït guanyant el primer títol del World Padel Tour 2021. Tot i plantar cara, Bea González i Lucía Sainz no han pogut batre el binomi Sánchez-Josemaría (3-6, 4-6).

Sánchez i Josemaría han dominat el partit d'inici a final, i en poc menys d'hora i mitja s'han embutxacat un títol marcat per l'estil de joc que han imposat les guanyadores. En declaracions postpartit la reusenca s'ha mostrat emocionada, contenta d'haver aconseguit el títol i de jugar al costat de Josemaría, amb qui desitja "un projecte que duri anys". Duri el que duri el projecte, el tàndem Sánchez-Josemaría aspira a tots els torneigs que es juguin durant aquest 2021. 

Torneig perfecte

La superioritat de les guanyadores de l'Open de Madrid ha estat palès durant tot el certamen: han guanyat els quatre partits sense perdre cap set i només han cedit una mitjana de cinc jocs i mig per partit. Sánchez i Josemaría s'han imposat als vuitens de final a Goenaga i Caldera (6-0, 6-2); a les germanes Alayeto als quarts (7-6, 6-1); a Brea i Icardo a les semifinals (7-6, 6-1); i a González i Sainz a la final (3-6, 4-6).

Paraules clau:

Notícies relacionades