Back to top

Sánchez i Josemaría tornen de Mèxic sense títol

Gemma Triay i Alejandra Salazar han superat el binomi català-extremeny en la final disputada a Ciutat de Mèxic (3-6, 6-7).

Ariana Sánchez i Paula Josemaría han caigut, novament, en una final del World Padel Tour contra Gemma Triay i Alejandra Salazar. És el cinquè partit decisiu consecutiu que perden, i el quart contra les números dos del món. En un nou duel entre les dues millors parelles del rànquing, Triay i Salazar s'han adjudicat el primer set (3-6), gràcies a un darrer punt d'or.

El segon set ha estat marcat per la igualtat, que s'ha fet palès en el marcador final (6-7). De fet, Sánchez i Josemaría han aconseguit situar-se per davant en el marcador (5-4), un resultat que han tornat a capgirar les número dos del món fins a emportar-se el set i la final al tiebreak.

Tot i la derrota, la reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría arribaran al Màster Final de Barcelona, (del 15 al 18 de desembre), com a números u del rànquing. Qui faci millor resultat de les dues parelles en el darrer torneig, acabarà l'any com millor parella del món.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades