Back to top

Sandra Guaita es presenta com "el canvi necessari"

La candidata del PSC a l'alcaldia de Reus ha desgranat els eixos centrals del seu ideari en un acte en un cèntric restaurant.

Sandra Guaita ha protagonitzat aquest dilluns al vespre el seu primer acte de precampanya electoral com a candidata. Davant de mig miler de persones, la candidata socialista ha desgranat els pilars de la seva proposta amb vista a les municipals, amb la ciutat verda, l'habitatge i la dinamització econòmica com a principals idees.

L'acte ha comptat amb la participació de diversos veïns de la ciutat a través d'audiovisuals i també amb la presidenta dels paradistes del Mercat del Carrilet que ha fet una explicació de com ha transcorregut el procés de tancament i trasllat de l'actual equipament, carregant contra l'actual govern municipal.

Guaita ha comptat amb una nodrida representació del PSC a les primeres files de l'acte i amb el suport d'històrics militants del partit a les files posteriors.

La candidata s'ha proposat com l'alternativa que la ciutat, diu, necessita i ha tret pit de les seves victòries com a diputada a Madrid, amb l'estació intermodal i la de Bellissens com a més destacades.

Paraules clau:

Notícies relacionades