Back to top

Sandra Guaita reclama que els partits escoltin la ciutadania

La candidata socialista ha estat l'entrevistada aquest dijous en el cicle de converses que Canal Reus manté amb els alcaldables dels partits amb representació.

Sandra Guaita es presenta per primer cop com a candidata a l'alcaldia i assegura estar il·lusionada i amb força per encarar el que queda de campanya. Després d'haver fet el fitxatge de les eleccions, incorporant Josep Baiges com a número 2 de la seva llista, ara inicia la tasca d'explicar el seu discurs polític. I des del primer dia d'aquestes dues setmanes que ha volgut deixar clar un concepte que repeteix dia sí i dia també: l'escola activa. 

Diu Guaita que l'actual govern no escolta la ciutadania. Acusa la candidata de Junts, Teresa Pallarès, de mentir sobre les dades d'habitatge perquè literalment "no ha parlat amb la gent", així com de mentir a l'hora de parlar de la salut empresarial de la ciutat: "No ha parlat amb les persones que hem parlat nosaltres". De fet, Guaita extrapola tot plegat al Mercat del Carrilet i la gestió de la seva reforma com a exemple. 

"Cal que els polítics fem propostes escoltant les necessitats de la gent", assegura. I afegeix que "nosaltres tenim un projecte pel barri, però el volem consensuar amb els veïns i veïnes". 

Paraules clau:

Notícies relacionades