Back to top

Un Sant Jordi diferent

La Diada ha quedat entristida per culpa del confinament, però són moltes les iniciatives públiques i privades que intenten mantenir viva la flama d'una jornada estimada per tots els ciutadans.
stjordi

D'aquí tres mesos tindrà lloc la Fira del Llibre i la Rosa. Uns esdeveniments comercials lligats al dia de Sant Jordi. Però el 23 d'abril no es pot moure de dia... i per això molta gent viu i veu el Sant Jordi confinat des de casa seva, amb la mirada posada a la finestra i el cor amb els seus éssers estimats, ni que aquests siguin tres carrers més amunt. 

Programa actes Reus

Per poder superar aquesta disjuntiva són moltes les activitats que hi ha sobre la taula. Viure un Sant Jordi confinat no necessàriament ha d'estalviar-nos una rosa. Iniciatives com el SantJordiACasa o els tallers per fer roses de paper permeten regalar una rosa a qui volguem. També els llibres electrònics són una opció en uns dies en els quals les llibreries encara romanen tancades. 

mercadal

I tot plegat amb els balcons decorats. Senyeres, roses gegants i banderes de Reus acompanyen els domassos de la Mare de Déu de Misericòrdia que, des de l'inici de la pandèmia, pengen de bona part dels edificis de la ciutat. 

Protecció Civil Sant Jordi

Va com Va especial Sant Jordi

Paraules clau:

Notícies relacionades