Back to top

Sant Jordi es manté viu amb les roses a domicili

Els floristes admeten que el volum de vendes ha disminuit a gran escala tot i que la tendència d'enguany són els rams de roses.
Roses

La plaça del Mercadal no s'omplirà aquest Sant Jordi de paradetes de roses. Malgrat aquesta situació, els floristes no han volgut perdre's l'ocasió i des de fa uns dies, ja estan repartint roses a domicili amb l'objectiu d'apropar Sant Jordi a totes les cases.

Comanda on-line

En aquest sentit, els floristes s'han hagut d'adaptar a aquest nou escenari tot i que admeten que el volum de vendes ha caigut notablement. La floristeria Art Floral Vallribera és una de les moltes que s'ha sumat al repartiment de roses a domicili. Expliquen que ho fan amb totes les mesures de seguretat necessàries tant pels treballadors com pels clients.

Els rams de roses vermelles triomfen

La rosa vermella és la protagonista de la jornada. A diferència d'altres anys, on els colors vius com el groc, el rosa o el blau també eren molt sol·licitats, enguany la venda d'aquest tipus de roses ha estat molt minoritària. Això sí, els rams i conjunts han triomfat en aquest Sant Jordi.

Roses

Un Sant Jordi confinat

D'aquesta manera i adoptant totes les mesures de seguretat necessàries, els floristes s'han hagut de reinventar aquest 23 d'abril perquè tothom que ho desitgi pugui demostrar el seu amor i efecte a les seves persones estimades.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades