Back to top

Sant Jordi es viurà al Parc Sant Jordi de Reus

S'habilitarà un espai d'entrada i de sortida diferenciat, se seguirà un circuit tancat i hi haurà un aforament limitat de 250 persones simultàniament.

El confinament domiciliari del passat abril a causa de la pandèmia no va permetre celebrar Sant Jordi a Reus. Enguany en canvi, tot i les restriccions, l'Ajuntament de Reus ha apostat per organitzar una Diada presencial al Parc Sant Jordi, un espai que permetrà el distanciament entre parades i que estarà marcat per un circuit tancat i l'aforament restringit a 250 persones.

El regidor de Cultura a l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha explicat que "hi haurà un moviment constant i concentrat de persones però controlat".

daniel recasens

El públic podrà assistir des de les 10 h del matí fins a les 20 h del vespre i l'organització serà semblant a la del Parc dels Reis Mags, però amb la diferència que no serà necessari demanar entrades anticipadament, ja que hi haurà un control continu d'aforament i caldrà esperar a l'exterior del recinte si en algun moment del dia està complet.

Les floristeries i llibreries de sempre

cartell sant jordi 2021

Enguany s'ha apostat pel sector del llibre i de la rosa, l'objectiu és mantenir l'essència de la Diada que any rere any s'ha celebrat a la Plaça del Mercadal. A més, també hi haurà un espai dedicat a la signatura d'autors locals a la plaça d'Anton Borrell, però la participació habitual de les diferents entitats de la ciutat es veurà limitada.

Una Diada que intentarà conservar l'esperit de Sant Jordi a Reus, lluny del que es va viure l'any passat en ple confinament.

Paraules clau:

Notícies relacionades