Back to top

S'anul·la la Fira de Mont-roig del Camp a causa del coronavirus

L'Ajuntament ha pres aquesta decisió després que les xifres de contagis al municipi hagin empitjorat de manera greu les darreres setmanes i s’hagi confirmat el confinament nocturn

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit anul·lar la celebració de la Fira de Mont-roig, que estava prevista per als dies 6, 7 i 8 d'agost. La decisió s'ha pres després de valorar les xifres de contagis de covid -19 al municipi, que han crescut exponencialment les darreres setmanes. D'altra banda, el municipi ha entrat a formar part de la llista de poblacions de Catalunya amb confinament nocturn.

Les xifres no disminueixen 

Actualment a Mont-roig del Camp hi consten diagnosticats 82 casos els últims 7 dies, mentre que els darrers 14 dies la xifra és de 123. Una altra de les xifres destacades i per la qual el municipi ha entrat a la llista de les 165 localitats amb confinament nocturn és l'índex d'incidència acumulada, que actualment és de 504,2 casos. A més, la taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment és de 1.35 (l'epidèmia creix si és superior a 1).

Davant d'aquestes xifres, el consistori ha tornat a posar la salut dels veïns i veïnes en primer lloc i ha pres aquesta decisió, de nou, per responsabilitat i per vetllar per la seguretat de tota la ciutadania. El passat 13 de juliol ja es va anunciar l'ajornament de les festes de Sant Jaume de Miami Platja a la primera setmana de setembre, quan s'espera que la corba de contagis hagi millorat.

La programació d'actes es trasllada a Sant Miquel

Pel que fa als actes que ja estaven previstos per la Fira de Mont-roig, aquests es traslladaran a la festa Major de Sant Miquel, que se celebra als voltants del 29 de setembre. D'aquesta forma s'espera poder oferir un programa d'actes més complet, en un moment en què les autoritats competents en la matèria estimen que la situació pandèmica hagi millorat.

Paraules clau:

Notícies relacionades