Back to top

S'aprova la Superlliga de la Federació Catalana de Futbol

L'Assemblea General de l'ens federatiu ha aprovat la creació d'una nova categoria entre la Tercera Federació i la Primera Catalana.

A partir de la temporada 2023-2024, el futbol català comptarà amb una categoria de nova creació. Es tracta de la Superlliga Catalana, una divisió que tindrà un únic grup de 16 equips i que se situarà a cavall de les categories estatals i les competicions catalanes. Els campions de cadascun dels tres grups de la Primera Catalana pujaran a la Tercera Federació, mentre que del segon al cinquè i els dos sisens amb millor coeficient, jugaran la Superlliga conjuntament amb els equips que baixin de la cinquena categoria del futbol estatal.

Equips mixtos en totes les categories

En la mateixa Assemblea també es va aprovar que qualsevol jugadora es pugui inscriure en un equip masculí que jugui en una categoria d'àmbit català, en el que la Federació assegura que és "un pas endavant per la igualtat total". Per posar-hi un exemple, el Reus Futbol Club Reddis podria fitxar una jugadora per reforçar la plantilla.

Moviments al Reus FCR

Els de Marc Carrasco continuen perfilant l'equip que jugarà a la Primera Catalana la temporada vinent. Aquest dilluns es va anunciar la renovació del porter Àlex Ródenas; mentre que va confirmar les baixes de Marc Blasi, Álvaro Ortal, Unai Borrero i Mohamed. Pel que fa als fitxatges, pròximament es podria anunciar les incorporacions del migcampista reusenc Marcel Meseguer i del davanter de Tarragona Sergio Moreno.

Paraules clau:

Notícies relacionades