Back to top

Sardana, Pastoreta i Monestirs, després del cribratge

La tranquil·litat regna als barris de La Sardana, La Pastoreta i Monestirs, els tres seleccionats per sotmetre's al cribratge per detectar casos asimptomàtics de COVID-19.

Un dia normal i corrent al barri de La Sardana. Les mateixes imatges es repeteixen a La Pastoreta i a Monestirs. Els tres són els barris de Reus que el Departament de Salut ha seleccionat per sotmetre's al cribratge massiu per detectar casos asimptomàtics de COVID-19, el qual ha acabat avui, dilluns 24, amb una afluència inferior a l'esperada.

La majoria de vianants compleixen les mesures de seguretat, i les mascaretes cobreixen nassos i boques amb comptades excepcions. Sí que hi ha més moviment, però, dels agents de protecció civil, per tal d'informar sobre la possibilitat de fer-se les PCR i advertir de l'obligació de seguir les indicacions de les autoritats.

Els ciutadans se senten poc informats

De fet, la manca d'informació és una de les principals queixes dels veïns i són nombrosos els dubtes generats tot i la campanya de conscienciació promoguda per l'Ajuntament, entre els quals destaquen tres grans preguntes:

  • Puc fer-me les proves PCR?
  • On me les he de fer?
  • Si no tinc símptomes, m'he de fer el test?

Paraules clau:

Notícies relacionades