Back to top

Satisfacció entre els visitants i paradistes del 2n Samà Slow Market

Del 5 al 8 d'agost, el Parc Samà ofereix un còctel de natura, artesania i producte local, amb descomptes pels residents de Cambrils i activitats per a tota la família.

Tercer dia de la 2a edició del Samà Slow Market, una proposta que combina l'ambient de natura i tranquil•litat del parc, amb el comerç de km 0 i l'artesania cambrilenca. I, concretament, una segona edició motivada per les bones sensacions de la primera, el 2020, que compta també amb activitats infantils i sessions musicals de migdia i nit, tot i les restriccions horàries i d'aforament.

En total, el mercadet consta de trenta-dues parades escollides d'entre un gran volum de sol•licituds, gestionades per l'Associació de comerciants Vilacentre de Cambrils. Una tria que vol representar un ampli ventall de productes artesans locals, i de qualitat, on s'ofereixen des d'articles de bici, fins bijuteria o productes naturals.

Limitacions d'aforament i recomanació d'entrades online

Donades les 14 hectàrees del parc, l'accés ha quedat limitat a 600 persones en tot el recinte. Un aforament que, fins i tot, va arribar-se a superar durant el dia d'ahir, divendres, fet que no va permetre l'entrada de més visitants durant la tarda.

El preu de les entrades és l'habitual (10 euros), excepte per a aquells que tinguin el passi anual (Samalina), que amb un abonament de 5 euros tenen accés a cada dia de l'esdeveniment. A més, els residents de Cambrils tenen un 50% de descompte en l'entrada.

Un apropament als cambrilencs

Generalment, visitants i comerciants d'aquesta segona edició, que s'allargarà fins diumenge 8 d'agost, es mostren satisfets i amb ganes. Es tracta d'un projecte que treballa per l'apropament del Parc Samà a la ciutadania cambrilenca.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades