Back to top

Satisfets però a l'expectativa de la reobertura del dispensari del barri Gaudí

Els veïns es mostren satisfets i agraeixen que tant la Generalitat com l'Ajuntament els hagin escoltat. Tot i això, es mostren una mica escèptics per la proximitat de la data de reobertura i l'estat actual de les instal·lacions.

Aquest dimarts, Canal Reus els avançava que el Departament de Salut reobriria el dispensari del barri Gaudí el pròxim 9 de gener. El govern català dona així resposta a més de dos anys de reclamació dels veïns de la zona que s'havien quedat sense consulta mèdica al barri des de l'inici de la pandèmia. Unes reclamacions que s'havien intensificat els darrers mesos, en els que els veïns s'havien organitzat sota una plataforma.

Ara, asseguren estar satisfets i agraeixen que tant la Generalitat com l'Ajuntament els hagin escoltat. Tot i això, es mostren una mica escèptics per la proximitat de la data de reobertura i l'estat actual de les instal·lacions.

Els veïns també han volgut agrair explícitament als micròfons de Canal Reus el suport rebut per part dels grups municipals de la CUP i del PSC.

El PSC assegura que la reobertura arriba tard

Precisament, el grup socialista ha celebrat durant les darreres hores, a través d'un comunicat, la reobertura del dispensari. Tot i això, els socialistes lamenten el que consideren manca de voluntat del govern a l'hora d'escoltar als veïns, apuntant que han actuat només en el moment que aquests s'han organitzat i mobilitzat. També reclamen que s'estudiï la possibilitat, en un futur, de construir un Centre d'Atenció Primària al barri.

Paraules clau:

Notícies relacionades