Back to top

Sebastià Domènech acompanyarà Sílvia Virgili com a número dos del Partit Popular

Els Populars, que van quedar sense representació el 2019, centren el seu programa en una millora en la seguretat i neteja de la ciutat, reduir la pressió fiscal de la ciutadania i apropar la cultura a tota la ciutat.

Sebastià Domènech serà qui acompanyarà a Sílvia Virgili com a número 2 a la candidatura del Partit Popular en l'intent de la formació de tornar a tenir representació al plenari municipal. Aquest divendres, els Populars han escenificat el relleu al capdavant de la formació, un canvi que pretén recuperar la representació a la ciutat.

Virgili, coneguda per la seva vinculació amb diferents entitats i cors musicals de la ciutat, comptarà també en els cinc primers llocs de la candidatura amb Francisco Luis Tiñena, de l'àmbit de l'assessoria d'empreses, Eulàlia Carmona, advocada i criminòloga, i Javier Santana, consultor informàtic.

Durant la presentació, la candidata ha presentat alguns dels eixos que centraran el seu programa electoral. Virgili ha destacat la necessitat de millorar en la seguretat i neteja de la ciutat, reduir la pressió fiscal de la ciutadania i apropar cultura de qualitat arreu del municipi.

Després de formar part del primer govern de Carles Pellicer el 2011, el Partit Popular va quedar-ne fora el 2014 per desavinences amb els convergents relacionades amb el procés independentista. El 2015 va obtenir dos regidors i quatre anys després, el 2019, va quedar sense representació. Ara, aspira a recuperar la confiança dels seus votants i atraure a aquells que han perdut l'interès en la política.

Paraules clau:

Notícies relacionades