Back to top

Sebastià Domènech desgrana part del programa electoral

A cinc dies de les eleccions municipals, els populars han explicat alguns dels pilars del programa electoral a la Sala Santa Llúcia. La formació reusenca ha comptat amb el suport del president del PP català, Alejandro Fernández.
PP

El Partit Popular ha escollit la Sala Santa Llúcia per fer l'acte principal de la campanya, a cinc dies de la cita amb les urnes. Fins aquesta tarda, la formació popular encara no havia desgranat en públic el seu programa electoral. Ara bé, el candidat popular Sebastià Domènech sí que ha participat en els diferents debats que s'han fet a la ciutat on ha pogut treure a lluir algunes de les seves propostes. 

Sebastià Domènech, candidat del PP a l'alcaldia de Reus, ha explicat en declaracions a Canal Reus que la seva principal tasca en cas d'assolir el govern reusenc serà treballar per atreure negoci a la ciutat. És per aquest motiu que posarà especial èmfasi diu, en els polígons de la capital del Baix Camp. Altres projectes que s'han dibuixat en aquest acte ha estat peatonalització del Tomb de Ravals, la incorporació d'autobusos elèctrics o bé la implantació d'un Pla de Rehabilitació adreçat a les façanes d'habitatges tant del centre de la ciutat com de la perifèria. Es tractaria d'un pla que comptaria amb una dotació pressupostària de 750.000 euros, segons fonts del partit.

L'acte celebrat aquest vespre a la Sala Santa Llúcia ha acollit no només a la militància, sinó també ciutadans que han volgut escoltar les propostes de Domènech. A les primeres files de la sala no hi faltaven les banderoles del partit però també les espanyoles, degudament col·locades abans de començar els discursos dels diferents participants. Entre ells, destaca Alejandro Fernández, president del PP català, qui avui s'ha desplaçat fins a Reus per donar suport a la candidatura de Domènech. 

Abans de donar el tret de sortida a l'acte, i per amenitzar l'espera, el partit ha posat un fil musical on sardanes com 'La Santa Espina' hi ha estat ben present.