Back to top

El secret dels videoclips de la Rosalía a l'Escola d'Art i Disseny

'Canada', la productora d'impactants videoclips de cantants com Rosalía o Dua Lipa, entre d'altres, ha donat una conferència en el marc de les XVI Jornades de Disseny.
Videoclip 'Malamente'

Les Jornades de Disseny de l'Escola d'Art i Disseny de Reus segueixen apostant per grans professionals a l'hora d'organitzar les diferents conferències. Enguany, la setzena edició ha arribat del 5 al 7 de febrer amb la presència d'arquitectes, interioristes i professionals del sector audiovisual.

Videoclips de Rosalía i Dua Lipa

Una de les xerrades més esperades ha estat la de Karen Saurí, productora vídeo musical de 'Canada', una de les productores més populars del moment que ha dirigit videoclips de grans artistes com Rosalía, Dua Lipa i Bad Gyal i anuncis de grans marques comercials. Karen Saurí explica que ja fa una dècada que són en aquesta indústria i que al llarg dels anys han esdevingut una de les productores més reconegudes i amb més personalitat pròpia.

Conferència de Karen Saurí

XVI Jornades de Disseny Yazoo

Les Jornades volen dotar els estudiants d'eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. Aquestes acaben aquest divendres amb la xerrada de la periodista Mariola Dinarès.

Paraules clau:

Notícies relacionades