Back to top

El sector del comerç preveu una bona campanya de rebaixes

Aquest divendres, 7 de gener, han arrencat les tradicionals rebaixes d'hivern.

Aquest divendres, 7 de gener, han arrencat les rebaixes tan habituals una vegada passades les festes de Nadal.

Què has de saber sobre les rebaixes?

Malgrat que ja fa setmanes que les compres massives han estat les protagonistes del centre de Reus, sembla que encara hi ha ganes de més.

Almenys així ho asseguren alguns dels locals del centre de la ciutat que preveuen una molt bona campanya, tenint en compte que arrenca a les portes del cap de setmana.

Rebaixes i restriccions

Unes rebaixes que arrenquen el mateix dia, en què també comença la pròrroga de les restriccions per frenar els contagis de Covid-19 durant, almenys, 14 dies més, és a dir, fins al pròxim 21 de gener.

Això vol dir que continuen estant prohibides les reunions de més de 10 persones i sortir al carrer entre la 1 i les 6 de la matinada, en aquells municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència alta del virus.

De fet, en aquesta pròrroga s'ha ampliat el toc de queda a 8 municipis més, i en total ja són 132. Al Baix Camp i al Priorat, aquesta mesura només afecta a Reus, Cambrils i, ara també, a Mont-roig del Camp.

Altres de les mesures encara vigents són la reducció de l'aforament en la restauració, la cultura, així com a les vetlles i cerimònies religioses, i el tancament de l’oci nocturn.

Paraules clau:

Notícies relacionades