Back to top

El sector hoteler uneix esforços davant la temporada d'estiu

L'Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre donarà suport a 98 establiments de la província de Tarragona

El sector hoteler de la Costa Daurada uneix esforços davant una temporada d'estiu que fixa la mirada en els mercats internacionals. Així neix l'Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre, la nova entitat que ja compta amb 98 establiments associats, que suposen el 85% de tots els llits de la costa tarragonina i el Delta.

El president de l'Associació, Jaume Orteu, explica que "tota la indústria hotelera es troba davant un moment de transformació que va més enllà d'aspectes tecnològics". En aquest sentit, avança que des de l'associació es pretén "donar suport i ajuda en matèries com innovació, formació continua, sostenibilitat, promoció i representació institucional".

Després de 30 anys d'existència, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha decidit ampliar el seu àmbit d'actuació i abastir tota la costa tarragonina, donant suport tant a grans cadenes com a petits establiments familiars.

Aquest canvi ve motivat per l'augment de sol·licituds que han demanat formar part de l'entitat. "Davant aquestes peticions reiterades, vam considerar oportú plantejar l'ampliació de l'associació i abastir més territori", explica Orteu.

La nova associació neix amb 98 establiments hotelers associats, que en total sumen més de 55.000 places hoteleres i generen més de 13.500 llocs de treball de manera directa.

Paraules clau:

Notícies relacionades