Back to top

El sector de la restauració respecta la 'unitat de taula'

Les noves mesures seran vigents fins al 7 de setembre i instauren una distància mínima de dos metres entre les taules

El sector de la restauració compleix amb les mesures extraordinàries aplicades a Reus pels rebrots de Covid-19. Es tracta de les mesures anunciades aquest dilluns per l'alcalde que estableixen el concepte 'unitat de taula' i l'obligació de mantenir dos metres entre cada unitat.

L'ampliació de la distància entre les taules no implicarà una ampliació de la superfície de les terrasses

Terrasses àmplies i ordenades són les protagonistes dels carrers i places de Reus. Després de l'aplicació de les mesures extraordinàries, bars i restaurants han adaptat les seves terrasses per garantir la seguretat als clients. La mesura, que s'aplicarà fins al 7 de setembre, instaura el nou concepte 'unitat de taula', format per una taula i cadires, i l'obligació d'estar separades dos metres entre si.

S'ha creat el concepte 'unitat de taula'

Tot i haver de separar més les taules, la mesura no implica una ampliació de la superfície de les terrasses, de manera que s'ha hagut de reduir el nombre de taules. Tot i això, la majoria d'establiments de restauració compleixen amb aquesta distància i són mínimes les excepcions.

La mesura s'afegeix a altres restriccions com la reducció de l'aforament del transport públic o el tancament de parcs municipals

S'ha aplicat aquesta norma per intentar reduir els contagis en trobades familiars i socials, que és una de les situacions més propenses als rebrots. La mesura se suma al tancament dels parcs infantils, de les instal•lacions esportives i el reforç de la desinfecció de la via pública, a més de reduir els aforaments a les sales de vetlla i el transport públic. 

Paraules clau:

Notícies relacionades