Back to top

El sector de l'avellana es manifestarà a Tarragona

La Unió de Pagesos es manifestaran el proper dimecres per denunciar la falta de compromís del govern català amb el sector de l'avellana. Després de cinc mesos de negociacions, Unió de Pagesos exigeix una solució immediata per part de la Generalitat. La manifestació es durà a terme davant del Departament d'Agricultura de Tarragona.
Assamblea Unió de Pagesos

La Unió de Pagesos denuncia la situació que està vivint el sector de l'avellana i la escassa resposta que reben des del Departament d'Agricultura. Per això, en una Assamblea que es va dur a terme a la Defensa Agrària de La Selva del Camp, han decidit convocar una manifestació per al proper dimecres 30 de gener a les portes del Departament d'Agricultura de Tarragona. Cinc mesos després de la reunió amb la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, els pagesos no obtenen cap resposta concreta a les seves demandes.  

Les condicions climatològiques d'aquesta temporada han provocat un baix rendiment en la collita de l'avellana, per la qual cosa els ingressos també han disminuïut a gran escala.

Una situació que el sector necessita solucionar immediatament. Per això, sol·liciten unes ajudes a 3 anys vista.

El proper dimecres, la Unió de Pagesos pressionarà davant del Departament d'Agricultura de Tarragona amb l'objectiu final d'aconseguir una resposta per part de la Generalitat.

Paraules clau: