Back to top

El sector de l'hostaleria de Tarragona diu prou i reclama "ajudes urgents"

Els presidents territorials de l'Associació d'Hostaleria, un representant del Consell d'Experts i un representant d'hotels s'han reunit aquest dilluns en una taula rodona per debatre sobre el futur del sector.
restaurant

El sector de l'hostaleria és un dels que s'ha vist més afectats per la crisi del coronavirus. Un sector que es va veure obligat a abaixar les persianes el passat 16 de març i que des de llavors no ha deixat de reclamar mesures i ajuts urgents a les administracions.

Una demanda que s'ha fet més que notòria en la taula rodona telemàtica que l'Associació d'Hostaleria de la Demarcació de Tarragona ha organitzat aquest dilluns, 27 d'abril, tal com han assegurat a Canal Reus els presidents de l'AEH de Reus, Cambrils i el Priorat. 

Els empresaris descarten la instal·lació de mampares

La incertesa sobre com serà la tornada del sector és un dels aspectes que més preocupa als empresaris. La hipòtesi d'instal·lar mampares, però, és una opció que descarten de manera unànime. 

Reclamen la suspensió de les taxes de residus i terrasses

Per garantir la distància entre clients i evitar l'ús de mampares, alguns empresaris plantegen l'opció d'ampliar l'espai de les terrasses, però sense costos afegits.

En aquest sentit, la gran majoria ja s'han reunit amb els ajuntaments corresponents per demanar la suspensió de la taxa de residus o de terrasses.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades