Back to top

El sector de l’hoteleria demana la condonació d’impostos

Immersos en una Setmana Santa totalment excepcional, els sectors que esperaven encetar temporada aquests dies fan una crida a concretar les mesures econòmiques que els permetin veure el futur amb més claredat.
setmana santa

Ni terrasses plenes, ni hotels amb habitacions lliures, ni restaurants sense reserves. Són imatges que no es veuran aquests dies a causa de la crisi de la covid-19.

Tant restauradors com hotelers no encetaran la temporada aquesta Setmana Santa. Una situació d’excepcionalitat davant la qual els empresaris demanen mesures excepcionals. Més concretament, des de la FEHT, la Federació d’Empresaris i Hostalers de Tarragona, demanen que se’ls perdoni el pagament de certs impostos. Des de l'administració local però, l'alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza ha apuntat en una entrevista a Canal Reus que aquesta competència pertany a administracions superiors. És per aquest motiu que demana que se'ls faciliti la gestió municipal per aplicar més mesures econòmiques i socials. 

Un cop dur per a la restauració

Una situació que també sofreixen des del sector de la restauració. L’Associació de Restauradors de Cambrils admet que aquest és un cop dur per als empresaris del municipi. 

Després de la cancel·lació de la Setmana Santa, la temporada de l’estiu és un nou escenari que encara està per definir, que podria ajudar a resoldre els contratemps que ha representat el coronavirus en primera instància. El temps però, serà qui definirà de quina manera es podrà tornar a la normalitat. Els empresaris, de moment, no veuen el futur amb claredat. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades