Back to top

El sector de l'oci nocturn reusenc considera excessives les noves mesures

Les mesures publicades aquest dimarts mantenen el tancament de les discoteques i limiten l'obertura dels establiments de restauració

Les noves mesures per contenir els rebrots tornen a complicar la situació dels establiments d'oci nocturn. Aquest sector ha estat un dels més perjudicats per les mesures anti Coronavirus, ja que ha patit diversos tancaments durant el període post confinament.

"És complicat de sostenir perquè són molts mesos amb facturacions mínimes", segons el propietari de la discoteca Sabana

Per la dificultat de mantenir la distància de seguretat i controlar les aglomeracions, les noves mesures publicades aquesta setmana decreten el tancament de totes les discoteques i sales de ball del territori. Les mesures sanitàries insuficients i les males praxis d'alguns locals han portat al sector a un altre tancament.

El propietari de la discoteca Sabana, Josep Vila, considera que a l'àmbit social les mesures són necessàries, però que "a nivell empresarial és complicat de sostenir perquè són molts mesos amb facturacions mínimes o zero". Vila lamenta haver de mantenir la discoteca tancada, però subratlla que, per la seva banda, ha complert totes les mesures i ha intentat garantir un oci segur.

"Les mesures són una discriminació al sector", declara el gerent de L'Hangar

L'Hangar Reus

Un cas diferent és el de L'Hangar, que ha pogut obrir fins ara amb llicència de bar i terrassa. Però el seu gerent, Jordi Casas, assegura que amb la limitació d'obrir només fins a l'una de la matinada es plantegen tancar el local. "Entenem que el tema de l'horari no afecta a la transmissió de la Covid-19", explica Casas, "és una discriminació al sector". 

Després d'aquestes mesures que mantenen el tancament de l'oci nocturn, els propietaris i treballadors asseguren que són un dels sectors més castigats per la pandèmia, tot i haver complert les mesures de seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades