Back to top

Segon any dels Cóssos en format reduït i a porta tancada

Aquest cap de setmana s'han iniciat els actes previs de la segona festa major de Sant Pere en pandèmia. Entre ells, la celebració de la 12a edició dels Cóssos, de nou sense públic i enregistrada per ser emesa per xarxes d'aquí a una setmana.

L'espai de la Palma ha acollit aquest matí de dissabte vuit equips dels diferents elements festius de la ciutat per celebrar la 12a edició dels Cóssos. Es tracta del torneig de jocs tradicionals que enguany, i per segon any consecutiu, s'ha reduït a quatre proves físiques, a porta tancada, amb una ronda de preguntes finals sobre la Festa Major.

Concretament, els diferents equips han participat en el joc de les bitlles, la cursa de sacs, les cintes en bicicleta i la càrrega dels mascles. Un format reduït i sense públic que ha estat gravat per a ser retransmès el proper dia 26 de juny a les 19h de la tarda, a les xarxes socials de Reus Cultura, amb motiu del dia dels Cóssos.

Cistelles de productes de la ciutat per als premis

En funció dels punts obtinguts en les diferents proves, es decidirà quin és l'equip guanyador de la cistella gran de productes de Reus. Tot i això, la resta de grups participants obtindran, també, cistelles amb productes de diferents comerços i entitats de la ciutat que han volgut col•laborar en la 12a edició dels Cóssos. L'equip guanyador no es farà públic fins a la retransmissió del proper 26 de juny.

Paraules clau:

Notícies relacionades