Back to top

Segon empat en tres partits del Reus FCR

Els de Marc Carrasco no han pogut passar de l'empat sense gols contra el Santboià. Xavi Jaime ha marcat un gol que l'àrbitre ha anul·lat per unes mans dubtoses.

Partit que no passarà a la història entre el Reus i el Santboià. En un primer temps tímid, sense massa oportunitats clares de gol, el Santboià ha tingut l'única opció de perill amb un xut d'Abdellah Afazaz que ha enviat per damunt de la porteria defensada per Alejandro Verdejo.

Al segon temps, Víctor Oribe ha enviat una pilota a l'espai que Xavi Jaime ha convertit en gol. Una diana que l'àrbitre ha anul·lat per unes possibles mans de Jaime en la recepció, unes mans més que dubtoses. Minuts després, Sergi Moreno ha perdonat el primer amb un xut a boca de canó que ha passat per damunt del travesser. Ja en el tram final, Alejandro Verdejo ha evitat el gol del Santboià amb un xut enverinat que ha enviat a córner. 

El Valls, a dos punts

Segon empat en tres partits del Reus, que veu com el Valls continua com a líder amb dos punts més. Aquesta setmana els de Marc Carrasco visitaran el camp del Sarrià, onzè de la Primera Catalana.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

Paraules clau:

Notícies relacionades