Back to top

Segon i últim dia de vaga dels docents

Reclamen més seguretat a les aules, un augment del personal, una reducció de les ràtios i més proves PCR, entre d'altres.

Amb crits d'Això no és docència, és supervivència' i 'Bargalló Dimissió' ha arrencat la concentració del segon dia de vaga del professorat d'ensenyament públic. Com divendres passat, 9 d'octubre, una cinquantena de persones s'han tornat a reunir davant la seu dels serveis territorials d'educació per reivindicar més seguretat a les aules amb el principal propòsit d'evitar més casos de covid-19.

Més seguretat a les aules

El delegat del Sindicat de Professors ASPEPC-SPS, Ricard Massó, denuncia la situació actual de l'ensenyament públic i reclama més seguretat a les aules, un augment del personal, una reducció de les ràtios i més proves PCR. La vaga ha estat convocada per CGT Ensenyament i el Sindicat de Professors de Secundària que fan una crida a tots aquells docents i personal relacionat amb ensenyament dels estudis públics, des de bressol fins a l'etapa universitària.

Vaga professorat

Més de 50.000 alumnes confinats a Catalunya

Els sindicats esperen que aquest segon i últim dia de protestes arribin al Departament d'Ensenyament i això impliqui una millora de les condicions. Aquests denuncien també el fet que el mateix departament hagi invisibilitzat la vaga. Tot això en un moment en què tal com explica la CGT, Catalunya ja compta amb més de 50.000 alumnes confinats. De fet, aquest dimecres expliquen que s'han registrat en un sol dia més de 500 casos positius de coronavirus entre alumnes de centres educatius.

Paraules clau:

Notícies relacionades