Back to top

Segona derrota consecutiva del Reus Ganxets a la Superdivisió

L'UCAM Cartagena es va emportar el duel entre dos equips candidats a guanyar el títol de lliga. Ara, les reusenques són quartes de la classificació.

El primer duel entre Nikoleta Stefanova i Lily Zhuan va ser el més lluitat i igualat de tot l'enfrontament entre el Reus Ganxets i l'UCAM Cartagena. La local va capgirar el primer parcial en contra per situar les reusenques per davant en el partit, però Zhuan va remuntar l'avantatge del Reus Ganxets i va sumar el primer punt per l'UCAM.

Un primer punt que va venir acompanyat del segon, firmat per Dora Madarasz, que es va desfer sense problemes de Yee Lok Lam per 3 a 0. Sara Ramírez va plantar cara contra Maria Xiao, però la jugadora de l'UCAM també es va emportar el duel. En el quart i definitiu partit, Xiao i Zhuan es van imposar a Stefanova i Lam en els dobles, per 3 a 1.

Segona ensopegada consecutiva del Reus Ganxets a la Superdivisió, un resultat que les situa com a quartes de la classificació amb un bagatge de tres triomfs i dues derrotes. Aquesta setmana les reusenques jugaran contra el Vegas del Genil de Granada.

Paraules clau:

Notícies relacionades