Back to top

Segona derrota del curs pels Barcelona Dragons

Partit molt tens i amb canvis en la plantilla dels Istanbul Rams, respecte a la seva visita, fa unes setmanes, a l’Estadi Municipal.

Des de l’inici va ser un partit complicat. Els dos primers drives visitants van convertir-se en dos field goals transformats per Giorgio Tavecchio. Els Rams van saber trobar la manera de posar-se per davant al marcador amb una seqüència ofensiva molt ben portada pel seu nou flamant quarter back americà.

A partir d'aquest moment, el conjunt de Weidinger va saber encadenar quatre bones jugades en el que va ser el millor drive del partit. Zach Edwards va connectar amb Jordi Torrededia, Mario Flores i Benji Plu, aquest últim per partida doble, perquè en la segona trobada amb el wide receiver francès, aquest entrés en la zona d'anotació. Tavecchio arrodonia la bona seqüència ofensiva fent bo l'extra point.

Domini dels Rams

Després de passar pels vestuaris, els Istanbul Rams van continuar dominant el partit. A més, en el tercer quart, els amfitrions van ajustar una mica més el marcador amb un field goal. Els Dragons van provar d'empatar el partit, però després d'una penalització, Tavecchio es va veure obligat a xutar a pals. La puntada de l'italià va marxar per molt poc i els Rams van certificar la seva primera victòria del curs, i de la seva història.

Un cop de calor

D'altra banda, cal apuntar que Michael Sam es troba bé després del cop de calor sofert durant l'últim quart, que va fer que hagués d'abandonar el terreny de joc. 

Paraules clau:

Notícies relacionades