Back to top

Segona derrota de la pretemporada del Reus Deportiu Virginias

Aquest dimarts al vespre ha disputat el tercer partit amistós des del seu retorn a les pistes a casa del Lleida. Un partit que els roig-i-negres han perdut per 4 gols a un.

El Reus Deportiu Virginias continua immers en plena pretemporada amb la vista posada al pròxim 2 i 3 de setembre, quan disputarà la Supercopa d'Espanya a Olot, el primer títol oficial del curs. Mentrestant, aquest dimarts al vespre ha disputat el tercer partit amistós des del seu retorn a les pistes a casa del Lleida. Els roig-i-negres han caigut al pavelló Onze de Setembre per 4 gols a 1 en el que era el primer partit que disputaven els de la Terra Ferma aquesta pretemporada.

El marcador el va obrir el local Jordi Badia aprofitant una bola morta dins l'àrea reusenca i confirmant un millor inici de partit dels lleidatans, que van ser força superiors als roig-i-negres durant tot el primer temps. Tot i això, Joan Salvat va empatar el marcador gràcies a una passada de Checco Compagno.

Jordi Badia va avançar de nou al Lleida, que ja no tornaria a anar per sota al marcador. Malgrat les ocasions del Reus a la segona meitat, Uri Vives va situar el 3 a 1 al marcador amb una gran jugada personal i Xavi Aragonès va situar el definitiu 4 a 1 al marcador.

Els roig-i-negres acumulen dues derrotes, contra el Calafell i el Lleida, i una victòria davant el Vilafranca, aquesta pretemporada. Un bagatge que demostra el marge de millora que encara té l'equip per recuperar el nivell del final de la passada temporada.

Abans de la Supercopa, el Reus encara disputarà un altre partit amistós. Serà el pròxim dissabte davant l'Alcoi i a porta tancada.

Paraules clau:

Notícies relacionades