Back to top

Segueixen les mobilitzacions dels treballadors del 061 de Reus

Tot i que Interior preveu la seva internalització en els pressupostos del 2022, que és una de les moltes coses que reivindiquen, hi ha altres competències que depenen únicament de l'empresa Ferrovial i no s'estan treballant.

Fa més d'un mes que els treballadors i treballadores del 061 van començar una vaga indefinida per denunciar incompliments salarials i reclamar millors condicions laborals. Encara no han rebut resposta a totes les seves demandes, i és per això que aquest dimecres s'han concentrat davant del CatSalut a Tarragona.

Tot i que fa uns dies en la presentació de la Generalitat dels Pressupostos pel 2022 es va anunciar que s'estudiaria la seva internalització, hi ha moltes altres reclamacions que no depenen d'Interior sinó de l'empresa Ferrovial que és qui va guanyar la licitació. Reclamen, entre altres coses, reduir l'eventualitat de part de la plantilla, conèixer els quadrants amb més marge de temps per garantir una millor conciliació familiar o que es retribueixi la plantilla com a personal d'emergències i no de teleoperador.

Es concentraran cada quinze dies

L'empresa s'excusa en què acaben la seva licitació i no saben si seguiran, una resposta que no serveix als treballadors que es troben des del 2015 en aquesta situació. Si això no es reverteix, asseguren que seguiran fent estades i punts de concentració cada quinze dies.

Paraules clau:

Notícies relacionades