Back to top

El seguici balla a les escoles de Reus

Diversos centres educatius de la ciutat han rebut aquest divendres al vespre la visita dels elements festius.

Substituint la cercavila del dia 24 de setembre, la vigília de Misericòrdia, enguany els elements del seguici festiu de la ciutat han visitat les escoles de Reus. Era una idea que ja s’havia plantejat per Sant Pere, aprofitant els patis dels centres educatius. Aleshores va quedar la idea en un calaix. Però ara per Misericòrdia s’ha recuperat, com dèiem, amb la voluntat de mantenir activitat de seguici el dia abans de la gran festa de la patrona. 

seguici festiu àliga festa major escoles

El seguici s’ha repartit en diversos espais, des del Teresa Miquel, el Joan Rebull, Marià Fortuny i el Pi del Burgar, entre altres. Tots ells han vist com alguns elements de la festa major interpretaven, amb l’acompanyament musical pertinent, les seves danses. 

seguici festiu cercolets festa major escoles

En cada centre s’ha organitzat tres passis dels diversos elements per poder donar cobertura a tota la demanda. Com en el cas de la resta d’actes, les entrades per aquestes ballades es van exhaurir amb pocs minuts. Amb tot, aquelles cadires que han quedat buides s’han omplert amb les persones sense invitació que esperaven diligentment a la porta.

seguici festiu ball pastorets festa major escoles

Paraules clau:

Notícies relacionades