Back to top

El seguici festiu de Cambrils torna a lluir per la Mare de Déu del Camí

Aquest dimecres, Cambrils celebrava el dia central de la festa major recuperant el seguici festiu de la ciutat al Parc del Pinaret, després d'un any d'absència per la pandèmia.

Aquest dimecres, Cambrils celebrava el dia central de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. I ho feia recuperant el seguici festiu de la ciutat, absent l'any passat per la pandèmia. Va reaparèixer al Parc del Pinaret, poc després de les dues representacions del ball parlat de Vileros i Mariners, que van ser seguides per més de 500 persones.

galera cambrils mare de deu del camí


L'espai del Pinaret va delimitar-se pels balls i elements festius, que anaven actuant amb l'entrada de petits grups de persones, per controlar l'aforament i evitar aglomeracions. Hi eren presents la Colla Gegantera Tota l'Endenga, el Ball de Diables Els Cagarrieres, els Xiquets de Cambrils, el Ball de Bastons i els Amics de la Sardana.

ball de bastons de cambrils mare de deu del camí


Dues hores de ballades i enceses de foc que van tornar a apropar la cultura popular als cambrilencs i cambrilenques després de l'aturada per la COVID-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades