Back to top

El seguici festiu d'Almoster conclou la Festa Major

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén d'Almoster ha posat punt i final aquest diumenge amb la processó del seguici festiu. Enguany l'exhibició ha celebrat 10 anys i ha comptat amb més de 300 persones d'arreu de la comarca.
El seguici festiu d'Almoster conclou la Festa Major

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, el punt àlgid del calendari festiu d'Almoster, ha finalitzat aquest cap de setmana. Durant nou dies la població ha viscut intensament la festa amb actes tradicionals i una àmplia oferta d'activitats ludicofestives i musicals.

La processó del seguici festiu és, sens dubte, un dels moments més importants de la festa. L'exhibició de les figures i grups festius a la plaça formen un moment d'especial intensitat en el ritual de la festa. Enguany ha celebrat 10 anys i ha rebut a més de 300 persones d'arreu de la comarca.

El seguici compta amb la Caneleta, el Sucarrat, dos nans i dos gegants acompanyats pel ritme de les gralles. El programa de la festa, però, també ofereix diables, sopars, activitats infantils i un llarg llistat d'actes per a totes les edats i públics.

Tot i que Sant Miquel és el patró del municipi, la festa major se celebra per Sant Abdó i Sant Senén. Antigament Almoster era un poble dedicat, bàsciament, a la pagesia i Sant Miquel coincidia amb la collita de l'avellana.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades