Back to top

El Seguici i la Fundació Mn. Federic Bara uneixen forces

Amb la col•laboració de Vermuts Miró, han presentat una nova edició del seu calendari solidari. Els protagonistes de cada mes són els nens i nenes de la fundació, i aquest any estan acompanyats dels elements del seguici festiu de Reus.
calendari solidari seguici

El Seguici festiu ja ha deixat enrere les festes de Misericòrdia, però la seva activitat no s'atura. Aquesta vegada, els diversos elements s'han reunit a la plaça del Mercadal per una bona causa, i és que són els protagonistes del calendari solidari que han impulsat la Fundació Mossèn Frederic Bara i Vermuts Miró amb la col·laboració del fotògraf Ferran Estivill.

La mulassa, el lleó o el Carrasclet s'han retrobat amb els nens i les nenes amb qui es van fer la sessió fotogràfica per descobrir com ha quedat el resultat final. Una iniciativa que des de les colles van rebre amb els braços oberts. "No se'm vam poguer negar, és la nostra manera d'aportar aquest granet de sorra i ajudar als nens que més ho necessiten", apunta Carolina Lorenzo, portaveu de les colles participants.

En l'acte s'han presentat les diferents creacions segons les estacions de l'any en què pertanyia cadascuna, seguides d'un ball dels elements del seguici protagonistes.

Aquesta és la segona edició del calendari solidari, després que l'any passat hi participessin els jugadors d'hoquei patins del Reus Deportiu. El patró de la Fundació Mossèn Frederic Bara, Josep Maria Galofre, aposta per "un calendari que es perpetui en el temps, que la gent l'esperi i que estigui relacionat amb temes social, cultural o lúdic de la ciutat".

En acabar la presentació, els organitzadors han venut prop de 170 calendaris. Els diners que es recaptin aniran destinats a la Fundació Mossèn Frederic Bara.

Paraules clau:

Notícies relacionades