Back to top

El Seguici Petit estrena el Carrer de la Festa

Tots els elements van oferir, com cada 27 de juny, el seu ball de lluïment, traslladat enguany per culpa de la pandèmia, al Parc de la Festa.

És cert que dissabte 26 de juny a la nit, amb la Nit de fer l'Índiu, es va poder gaudir dels primers elements del seguici festiu de la ciutat al Carrer de la Festa... però també és cert que, els qui realment van estrenar l'espai, van ser els elements del Seguici Petit de Reus, aquest diumenge a la tarda. Amb mitja hora de retard, els xiquets i xiquetes van lluir al Parc de la Festa. 

Han arrancat la tanda de lluïment el Ball de Diables Infantil de Reus, sota l'antenta mirada d'unes graderies plenes d'ulls emocionats. L'ha seguit el Drac petit, amb una encesa de foc verd i tot seguit ha aparagut la Cucafera. A partir d'aleshores ha estat el torn de la resta del bestiari: el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa i els Gegants petits... i tots ells han fet la seva exhibició de lluïment al centre del Carrer de la Festa. 

ball de cercolets petit sant pere

Tot seguit ha estat el torn dels balls.... primer Marcos Vicente, els Pastorets petits, els Cercolets petits i el Ball de Bastons de Santa Llúcia. Després el ball de Prims petit i també els Valencians. Després ha estat el torn del ball de Mossèn Joan de Vic, el de Gitanes i també el Ball de Bastons de l'Orfeó Reusenc. Finalment, els Xiquets de Reus van fer diversos pilars. 

La tanda de lluïment del Seguici Petit va tancar amb l'Àliga Petita i el seu Ball Solemne.

Paraules clau:

Notícies relacionades