Back to top

Ciutadans guanya a Reus amb el 100% escrutat

Tota l'actualitat de les eleccions del 21D a Canal Reus Televisió
resultats
RESULTATS REUS

Amb l'escrutini finalitzat el partit taronja esdevé la força més votada a la capital del Baix Camp amb més del 32 % dels vots. Junts per Catalunya i Esquerra Republicana queden separats per menys de cent sufragis en segona i tercera posició respectivament. El PSC es situa a la quarta posició amb menys del 12 % dels suports. El PP, Catalunya en Comú i la CUP s'enfonsen i queden per sota del 5% dels total de vots. Ciutadans ha guanyat a tots els col·legis electorals de Reus excepte al Joan Rebull i a l'escola Prat de la Riba. En aquests punts de votació ha estat Junts per Catalunya, la formació que ha acumulat més suports.

PARTICIPACIÓ 

Participació de rècord aquestes eleccions tant al global de Catalunya com a Reus. Les urnes han rebut un augment de 5 punts de vot on destaca el col·legi Rosa Sensat amb 7 punts percentuals per sobre del 27 de setembre de 2015

par

 

DIPUTATS DEMARCACIÓ

El Tarragonès és la comarca més representada a la nostra demarcació després dels resultats electorals d'avui seguida, a certa distància, del Baix i l'Alt Camp. En concret, al Tarragonès, Ciutadans hi ha tret 4 diputats, Lorena Roldán, Francisco Domínguez, Maialen Fernández i Fernando Pecino, mentre que el Partit Socialista compta amb Carles Castillo.

Pel que fa al Baix Camp, està representada per la reusenca Noemí Llauradó, portaveu del partit a l'Ajuntament de Reus. L'acompanyaran la també reusencaTeresa Pallarès, número 2 de Junts per Catalunya i Caros Sánchez, el cambrilenc que anava de número 4 per Ciutadans.

L'Alt Camp comptarà amb 3 representants, tots 3 de Valls: el cap de llista d'Esquerra, Òscar Peris, l'alcalde, Albert Batet de Junts per Catalunya i la cap de llista socialista Rosa Maria Ibarra.

El Baix Penedès comptarà amb un representant de Ciutadans, el cap de llista Matías Alonso i la també cap de llista, en aquest cas dels Comuns, Yolanda López.

El Baix Ebre obté la representació d'Irene Fornós d'Esquerra i Mònica Sales de Junts per Catalunya.

La Conca de Barberà obté dos diputats, Ferran Civit, per Esquerra Republicana, i el cap de llista de Junts per Catalunya, Eusebi Campdepadrós.

Per últim, el Montsià comptaria amb un sol diputat, el republica exsecretari d'Hisenda d'Oriol Junqueras, Lluís Salvadó.


22:05 - Resultats a Reus amb el 75% escrutat 

reus75

Font: reus.cat


21:48 - Resultats a Reus amb el 50'75% escrutat 

50

Dades: reus.cat


21:31 - Resultats a Reus amb el 26'75% escrutat - 1r. Ciutadans 37'6%  2n. ERC 17'8%  3r. JuntsxCat 16% 4rt. PSC 13% 5è PP 12,99% 6è Cat Comú 5% 7è - CUP 3'7%

reus

Font: reus.cat

 


20:30 -Participació final a Reus: 80,37 % (56.639 vots)

final

- Cambrils: La votació transcorre amb normalitat als centres cambrilencs


-Mont-roig torna a votar sense por gairebé tres mesos després de l'1-O


Participació a les 18:00 -La participació puja prop de 5 punts al Baix Camp VEURE NOTÍCIA

participacio

Participació a les 18:00 - La participació a #Reus a les 16h és del 67,21% (5 punts més que el 2015).

partici

Participació a les 13:00 - La participació a #Reus a les 13h és del 34,58% (1,65 punts menys que el 2015).

participació

 


12:00Matías Alonso,cap de llista de Ciutadans a la demarcació de Tarragona,i Yolanda López de En Comú Podem, votant al Vendrell


10:30Noemí Llauradó,número 2 d'Esquerra a la demarcació de Tarragona, ha votat al col·legi Joan Rebull de Reus


10:00Teresa Pallarès,número 2 de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, ha votat a al Pavelló Olímpic Municipal de Reus


9:30Xavier Milian ,cap de llista de la CUP a la demarcació, ha votat als Serveis Territorials de Salut de Tarragona


9:00 - Obertura amb normalitat dels col·legis electorals i primeres cues per votar a la demarcació

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades